Концерт на Зидићу у петак доводи бенд "Salsa y Punto"

После скоро два месеца паузе услед новог напада пандемије коронавирусa, Дом омладине Београда наставља програмске активности, 28. августа, концертом групе "Salsa y Punto" на платоу Милана Младеновића.

Интернационални бенд са Кубе изводи мешавину афро-латино музичких жанрова и на репертоару састава "Salsa y Punto" су композиције у ритму салсе, латино џеза, румбе, меренгеа, ча-ча, бачате и традиционалне кубанске музике.

У групи свирају и музичари из нашег региона, као и врхунски уметници са Кубе, који у својим наступима не пружају публици само музику, свирку, већ додатно садржај обогаћују плесом и анимацијом публике, претварајући сваки концерт у задивљујући спектакл.

Програми ће се одржавати уз примену свих мера заштите против коронавируса према одредбама стручних служби – дезинфекција, ношење заштитних маски, максималан дозвољен број посетилаца и физичка дистанца у публици.

Под слоганом „Зидић 2020: РЕСТАРТ“, до краја септембра публику Дома омладине очекује наставак осме сезоне „Концерата на Зидићу“ и музичког серијала "Monday Blues", као и редовни циклуси трибина и изложби Галерије ДОБ.

Улаз на сва поменута дешавања је бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
17° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи