„И-плеј“ у башти клуба „Фест“ 29. августа

Први пут након велике паузе, београдски алтернативни бенд „И-плеј“ публика ће моћи да чује и види уживо 29. августа у башти клуба „Фест“.

„Ево десила се могућност да пробамо да одржимо концерт и радујемо му се као никада до сада. Није лако живети овај живот 'на паузи' и баш због тога се надамо да ћемо успети да створимо посебну енергију у 'Фесту'.Недостајала нам је публика и овај предстојећи сусрет 29. августа ће стварно бити нестваран за све нас“, рекла је Маја Цветковић из „И-плеја“.

Београдска група истиче да је важно да у овом периоду сви будемо пажљиви.

„Молимо све који дођу на концерт да буду одговорни и према себи и према другима како би се овај догађај успешно одржао. Мислим да је свима већ јасно које су то мере које треба да се предузму“, нагласила је Маја.

Састав „И-плеј“ (E-Play) објавио је недавно свој први тзв. лирикс видео у каријери за песму Јапан са актуелног албума Слобода.

Тиме је свих седам песама са албума добило своје видео-форме: Срешћемо се неки други пут, Да будемо само добро, Пристаниште, Узми ми све, Шамарчина са поруком против насиља над женама; Слобода у коме се појављује симболично глумица Слобода Мићаловић (којој је то иначе био први музички спот у каријери) и сада Јапан.

Албум Слобода недавно је изашао и на винилу (у издању „Лонг плеја“, 2020).

Кратко описујући суштинско значење Слободе за њен бенд (у коме су и бубњар Горан Љубоја-Трут и гитариста Немања Велимировић), Маја истиче: „Важно је да будемо добро, слободни, да пристајемо само на оно што ми изаберемо као право решење и да нам могу узети све што имамо, али само не могу узети нас“.

Улазнице по цени од 1.000 динара у продаји су од 25.августа у клубу „Фест“ и у „Феликс шопу“ (ТЦ Сремска). 

И из клуба „Фест“ упућују апел да се поштују мере против ширења коронавируса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
16° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи