Чолин крагујевачки концерт ипак следеће године

Услед и даље неповољне ситуације изазване пандемијом коронавируса, планирани концерт Здравка Чолића у Kрагујевцу померен је за 19. јун 2021. године (20:00) у простору „Kнежевог арсенала”.

Упркос огромној жељи да концерт, првобитно планиран за 20. јун, ипак буде одржан 22. августа, ковид 19 је присилио организаторе да преиспитају ту одлуку и да се, водећи пре свега рачуна о здрављу посетилаца, одлуче на непопуларан корак и одложе концерт Здравка Чолића. 

Свесни да планирани спектакл у јединственом простору историјског „Kнежевог арсенала", фабрици муниције из 19. века, не би могао бити остварив како је замишљен ове јесени и зиме у дворани, једина исправна одлука је одлагање за наредну сезону на отвореном, односно за 19. јун 2021. године, навели су организатори.

Важно је да све улазнице купљене за 20. јун и 22. август остају важеће и није их потребно мењати. Kо жели може да оствари и поврат почев од 1. августа.

За поврат карата купљених преко Тикет вижна, улазнице купљене онлајн треба послати на адресу office@tickets.rs. За улазнице купљене на продајним местима Тикет вижна, поврат је могућ на Благајни тржног центра Ушће.

Улазнице купљене на Тикет вижн продајним местима ван Београда треба послати на  office@tickets.rs уз приложену слику купљених улазница.

Поврат у Kрагујевцу иде преко продајних места у „Да Гама Травелу" и Дому омладине Kрагујевца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 12. септембар 2024.
21° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи