Тијана Богићевић концертом у Новом Саду започела турнеју

Након великог успеха албума „Чудо“, поп певачица Тијана Богићевић одржала је свој први солистички концерт у Српском народном позоришту у Новом Саду и њиме означила почетак турнеје.

Тијана се пред новосадском публиком појавила одлично расположена, спремна да одржи сјајан концерт у сали која је била испуњена до последњег места, упркос лошим временским условима.

Одушевљена публика подржала је Тијану огромним аплаузима и овацијама, певајући у глас сваку њену песму.

Као и њен први албум Чудо, тако је и овај концерт био савршена комбинација великих мелодија, јаких стихова и Тијаниног емотивног извођења. Публика је била одушевљена како Тијаниним невероватно раскошним гласовним могућностима, тако и харизмом, одличним смислом за хумор и интеракцијом са присутнима.

Концерт је отворила песма У реду, а онда су се низали хитови: Стоти дан, Само не ћути, Ти имаш право... Посебно емотиван тренутак у првом делу концерта било је извођење песме Тијанина, посвећене трагично настрадалој Тијани Јурић.

Први специјални гост био је Алекса Јелић, са којим је позната певачица извела велики хит Још једном. У духу концерта који је одржан у Новом Саду, Тијана је одлучила да јој гошће изненађења буду и „Фрајле“, са којима је отпевала баладу Страдам.

Други део концерта посебно је изненадио публику. У поставци за акустичну свирку, са Тијаном су се на бини нашли тренутно најбољи аутори на нашим просторима Душан Алагић и Сара Милутиновић.

Уз смех и пратњу њихових гитара, Тијана је отпевала обраде страних песама по којима је позната онима који готово деценију прате њен рад: песме Sober, Sex on Fire и Monday Morning.

Тијана није пропустила да пред новосадском публиком уживо изведе песму In Too Deep којом је представљала Србију на „Евросонгу“, заједно са српском верзијом ове песме под називом Твоја.

Врхунац концерта било је извођење песме Хајде онда ништа, а публика је Тијану на бину вратила овацијама да би на бис отпевала Тражим.

Овај концерт представља пресек досадашњег рада Тијане Богићевић и почетак њене концертне турнеје Чудо.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи