Пред београдске концерте, Божо Врећо и Марко Луис снимили спот за „Пандору“

Упркос томе што се дуетска песма „Пандора“ налази на претходном албуму Боже Вреће, због велике популарности песме, чувени уметници, сарадници и пре свега другари одлучили су да сниме спот и ову песму још више увеличају.

„Пандора у мојој песми није само мит, није то само песма о првој жени коју по митологији ствара Зевс и која именом казује да је свиме обдарена, није то песма само о тој магичној кутији или посуди коју она носи као завештање наде и љубави, свој једини мираз. Персонификација је то најдубљих емоција, искреног и неуплашеног срца које одлучује кога ће волети и у том љубавном вртлогу се два срца и проналазе а да их ништа друго не веже, само припадање и осећај бескрајне љубави и блискости“, наводи Врећо.

Како је објаснио, спот је сниман у Београду, режију потписује Драган Јереминов, а сарадњу са Марком Луисом је после четвртог пренео и на пети албум Мелек.

„Дивно је то пријатељство и синергија коју дајемо један другом сваки пут кад радимо скупа. Ова песма је постала Ода љубави, све више људи ми шаље снимке и поруке којима Пандору ставља међу омиљеним, људи се венчавају и уз ту песму исказују верност. И деца је обожавају и родитељи ми шаљу прекрасне снимке како и они певају Пандору“, истиче Врећо.

Публика ће уживати у Божином анђеоском гласу 15. децембра у Центру „Сава“, а Марко Луис после распродатог првог концерта је заказао ново дружење за 16. децембар у Дому омладине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи