У сусрет концерту, Тијана Богићевић објавила пет спотова

Певачица Тијана Богићевић објавила је пет видео-спотова за песме са актуелног албума „Чудо“, којима је одлучила да изненади публику у сусрет концерту који ће одржати 16. децембра у Српском народном позоришту у Новом Саду.

„Својој публици поклањам све: емоцију, таленат, своју љубав према музици! Због људи који прате мој рад, одлучила сам да снимим лајв верзије песама са актуелног албума. Мислим да је ово најлепши увод у оно што следи, а то је мој први солистички концерт 16. децембра. Једва чекам да се видимо у великој сали Српског народног позоришта у Новом Саду“, каже Тијана.

Пре концерта, следи излазак још једног спота за уживо верзију песме Хајде онда ништа, која се издвојила као највећи хит са Тијаниног првог албума. Премијера је заказана за 5. децембар у 19 часова.

До сада су представљени видео-спотови за песме У реду, Ти имаш право, Безусловно, Само не ћути и Стоти дан.

Карте се могу купити онлајн и на свим продајним местима „Гигстикса“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи