Бајага и „Инструктори“ одушевили публику у Штарк арени

Један од најаутентичнијих београдских рокенрол бендова Бајага и „Инструктори“ одржао је фантастичан концерт синоћ у препуној Штарк арени.

У аутентичној мешавини рокенрола, попа и џеза. Бајага и „Инструктори“ су провели своје обожаваоце кроз најзначајније тренутке вишедеценијске успешне каријере.

Бајага и његов бенд отворили су концерт песмом Добро јутро и од тог момента настала је еуфорија. Низали су се хитови популарног бенда као што су Са друге стране јастука, Мали слонови, Године пролазе и многи други.

У једном моменту Бајага је зауставио концерт и казао публици да има два разлога за славље.

„Радујемо се што смо након 12 година поново у Београду у овом простору. Други разлог за славље је рођендан моје кћерке Анђеле која је ту негде са друштвом и ужива у нашој свирци“, рекао је Бајага после чега је бенд одсвирао пригодну рођенданску песму Happy Birthday.

Посебне реакције публике измамио је и велики хит Добро јутро џезери, а након тога Бајага је замолио све у публици да направе „звездану ноћ“ укључивањем мобилних телефона.

Једна од најпознатијих песама Бајаге и „Инструктора“, Кад ходаш, била је одличан саундтрек за ту „звездану ноћ“.

Након два сата одличне свирке уследио је бис у којем је цела Штарк арена заједно са Бајагом и „Инструкторима“ певала песму Тамара.

Међу највеселијима у ВИП простору испред бине били су београдски глумци, међу којима Гордан Кичић, Виктор Савић, Тамара Драгичевић, Драган Бјелогрлић и драмска списатељица Биљана Србљановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи