Бајага уочи концерта у Арени: Једва чекамо да изађемо на сцену!

Још само мало времена је остало до великог музичког спектакла 1. децембра у распродатој београдској Штарк арени, када ће Бајага и „Инструктори“ концертно промовисати албум „У сали лом“, уз, наравно, велики број хитова са претходних издања.

Великани домаћег рокенрола се у нашу највећу дворану враћају после 12 година, а Бајага подсећа да бенд није одржао велики београдски концерт пет и по година, односно, од наступа на Калемегдану у јуну 2013. године.

„Зато нам је ово сада јако важно. Увежбали смо нов програм. Свираћемо доста песама, нећемо унапред временски да се ограничавамо. Нема ни предгупа, ни гостију, ако не рачунамо гитаристу Давора Родика који је свирао са нама и на претходном концерту у Арени, па у Центру 'Сава' 2009. године, као и на новом албуму“, објашњава Бајага и радосно истиче да су многе песме враћене на репертоар.

„Не бих ништа да откривам унапред. Сви у бенду једва чекамо да се попнемо на бину. Одржавали смо пробе после дуго времена, а, на неки начин генерална је вечерас на концерту у хали 'Тиволи' у Љубљани. Имаћемо у суботу у Арени најбољу расвету и озвучење које постоји у овом делу света“, објашњава Бајагић. 

Група је у априлу ове године објавила 12. студијски албум У сали лом (ПГП РТС / „Кроација рекордс“), за који су, до сада, уз насловну песму, снимљена још три спота (Било би лако, Може да те убије гром, Никад те више нећу звати), сви у режији Вука Протића.

Публика је одлично прихватила и носталгичну Ноћима сањам, нови дует Бајаге и Жике Миленковића Северац, уводни, полетни Савршен дан, од раније познату Кад Месец проспе реком сребра сјај...

Да се нове песме сјајно уклапају у концертни програм уз класике са Јастука, Јахача магле, Продавнице тајни увериће се у суботу, када ће Бајага и Инструктори, без сумње, приредити још један београдски концерт за памћење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи