Дрејк представио „Шкорпиона“, послушајте!

Канадски репер, певач, текстописац и глумац Дрејк објавио је дупли албум под називом "Scorpion". На њему има 25 песама, а ново студијско издање је српским обожаваоцима доступно путем музичких сервиса „Дизер“ и „Гугл плеј“.

Дрејк представио „Шкорпиона“, послушајте! Дрејк представио „Шкорпиона“, послушајте!

За глобалну супер-звезду ово је пети студијски албум, а издање краси богати скуп звучних гостујућих имена – свој вокални допринос дали су Џеј-Зи и Тај Дола Сајн, док су се продукцијом позабавили Но Ај-Ди, ди-џеј Премијер, Модмакс.

Интересантно је да нумера Don't Matter to Me укључује и певачке деонице култне поп личности Мајкла Џексона, као и додатне вокале Пола Енке, познатог канадског певача и композитора.

У раду на новом издању, осим поменутих, учествовала је и читава плејада тражених музичара међу којима се истичу Џејмс Фонтлрој, Парти Некст Дор, Ники Минаж, Фјучер и многи други...

Уочи објаве албума Дрејк је као синглове представио нумере I'm Upset, Nice For What и God's Plan, а све три су имале запажене успехе на плејлистама и радијским топ-листама.

Дрejк и овог пута отвара душу кроз албум, те сазнајемо разне интимне појединости из његовог живота. Jедна од најлепших јесте да има сина. Tу информацију открива у последњој песми на албуму March 14.

Обри Грејем, познатији као Дрејк, до сада је објавио албуме Thank Me Later (2010), Take Care (2011), затим Nothing Was the Same (2013) и Views (2016).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи