Почетак јула уз техно даме у „Барутани“

Техно дива Леа Добричић у склопу свог серијала журки „Конектид“, у петак 6. јула угостиће у „Барутани“ две ди-џеј даме: Нушу из Букурешта и Амбер која стиже из Амстердама.

Као женски ди-џеј, а самим тим и ретка појава на румунској техно сцени, Нуша се врло брзо издвојила по свом таленту, ди-џеј вештинама и продукцији.

Током своје 11-годишње каријере, делила је бину са великим именима светске електронске сцене као што су: Дабфајер, Соломун, Грин велвет, Моника Круз и Џејмс Забијела, наступајући на најбољим тећно догађајима широм света.

Поред успешне ди-џеј каријере, Нуша је поставила високе стандарде када је реч о продукцији, издањима за издавачке куће: „Дифектид рекордс“, „Суруба икс“, „Кросфронтир аудио“ и „Вантрекс“, која су била на врху Беатпорт-ових листа више пута.

Нуша је позната по томе да током својих сетова увек представља нешто ново и из тог разлога њена каријера непрестано напредује.

Амбер је у свет ди-џејинга упловила пре осам година и захваљујући префињеном музичком укусу убрзо су уследили наступи широм Холандије.

Након стечене дипломе авијатичарске академије, потпуно се посветила продукцији техно музике и ди-џејингу. Са лакоћом миксује старо са новим, дигитално са винилом остајући верна свом карактеристичном мрачном звуку пуном енергије.

Објавила је издања за „Рајот рикордингс“, „Ренесанз“, „Редрум мјузик“ и „Еклипс рикордингс“, док константно ради на новим тећно тракама. Резидент је клубова „Сајт“, Пача Барселона“ и „Мелквег“ у Амстердаму.

Леа Добричић, млада и харизматична прва ди-џеј дама Србије, своју музичку авантуру започела је 2005. године, и од тада њену каријеру красе бројна, завидна достигнућа.

Својом харизмом, талентом и марљивошћу изазвала је експлозију у последњих неколико година, наступајући у престижним клубовима и на фестивалима широм света.

Музика коју пушта може се описати као фузија техна, прогресива, минимала и дипа, чиме осваја публику где год да се појави.

Прецизном техником и невероватном елеганцијом на јединствен начин доноси свежину и невероватну енергију. Увек посебна, својим наступом изазива снажне емоције и врхунски доживљај музике.

„Дођите да се кроз музику сви међусобно повежемо, ширимо љубав и позитиван вајб. Нуша, Амбер и ја спремамо вам вече препуно интензивних емоција и врхунске музике и пружамо вам прилику да целу ноћ уживате у јединственом груву наших сетова и са нама доживите још једну ноћ за памћење“, поручује Леа својим обожаваоцима.

Цена карте на улазу је 500 дин, док је за даме до поноћи бесплатан улаз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи