„Бајага и Инструктори“ први пут на „Егзиту“

Први пут на главну бину „Егзит“ фестивала са својим новим албумом долазе „Бајага и Инструктори“, али публику очекују и „Маика“, „Нејкед“, „Мултиетничка атракција“, „Минилинија“, Ерик Касел и „Фрајле“, док нова појачања на „Адико фјужон“ бини чине Крешо Бенгалка, Никола Врањковић, „Хеви хипи бејби“, Марко Луис, „Ритам нереда“ и „Ајри Еф-Ем“.

Првог дана 12. јула наступиће популарне „Фрајле“, док ће главну бину наредног дана отворити јединствен дабтехно састав „Минилинија“, сачињен од прослављених представника домаће сцене, Дејана Вучетића Вуче из састава „Дарквуд даб“, Владимира Ђорђевића из „Лира веге“, ди-џеја Рахманиџа и Бориса Младеновића из „Јарбола“.

Истог дана, пред наступ Зигија Марлија, публику ће разиграти „Маика“, бенд предвођен Идом Престер, а завршницу приредиће београдски ди-џеј и продуцент Ерик Касел.

За почетак треће вечери, 14. јула, задужен је хеви рок двојац „Мултиетничка атракција“, док ће, пред наступ Грејс Џонс наступити „Бајага и Инструктори“.

Последњег дана фестивала, 15. јула, први тактови који ће се чути са главне бине биће обојени џез и фанк звуком београдског бенда „Нејкед“.

Поред већ објављених великих светских и регионалних звезда, програм „Адико фјужон“ бине првог дана фестивала употпуниће и успешни кантаутор и стваралац необичног звука Марко Луис.

Њему ће се придружити новосадски панк рок бенд „Ритам Нереда“, док ће 13. јула на тврђави свирати београдски бенд „Ајри Еф-Ем“.

Трећег фестивалског дана долази Никола Врањковић, као и миљеници новосадске музичке сцене „Јосип а Лисац“, а на затварању публику очекује Крешо Бенгалка.

„Егзит“ фестивал биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи