Енџи Стоун одушевила београдску публику

Америчка нео соул дива Енџи Стоун одржала је изванредан концерт на тениским теренима на Калемегдану у склопу „Мјузиколоџи бар кафе сешена“.

Дугонајављивани наступ једне од најважнијих протагонисткиња ар енд би сцене, угрејала је срца својих обожавалаца на Калемегдану.

На почетку наступа, Стоун се извинила што она и бенд нису једнобразно обучени, објаснивши да је њихова одећа за наступ остала негде на аеродрому.

Онда је на велику радост публике, заједно са бендом, помешала соул, фанки, џез утицаје и светске културне музичке баштине и уприличила концерт вредан најзначајнијих светских сцена.

Кроз њене хитове преливали су се фанки ритмови, соул хармоније и џез импровизације бенда који је био на нивоу славног вокала.

Заједничку радост и одушевљење делили су и протагонисти и публика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи