Шон Пол звао Ели Гулдинг у помоћ

Резултат сарадње двоје музичара које млади широм планете обожавају не може бити просечна песма. Убрзо пошто је аудио верзија нумере "Bad Love" доспела до јавности почели су да пљуште комплименти – најчешће се уз назив песме може прочитати коментар „хит лета“.

Шон Пол звао Ели Гулдинг у помоћ Шон Пол звао Ели Гулдинг у помоћ

Неко време, прецизније од када се слегла прашина после изласка Делиријума, енглеска кантауторка Ели Гулдинг не експонира се много. 

Како ће бити сада, када је неминовно да ће у биографију уписати још један хит није познато. Ипак, њени обожаваоци, а и колега Шон Пол који је иницирао сарадњу прижељкују наступе и гостовања јер песма Bad Love осваја све више симпатија и многи прогнозирају да ће обележити лето 2018. године.

Поменута нумера наћи ће се на седмом студијском албуму популарног Јамајчанина Mad Love: The Prequel.

Шон Пол увелико најављује издање, али се још не зна када ће бити готово. Једнa од најава албума стигла је још пре три месеца у виду спота за сингл Mad Love.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи