„Дубиоза“ на Ташу у 21.30, без обзира на временске прилике!

Један од најпопуларнијих састава у региону, „Дубиоза колектив“, изаћи ће вечерас на бину на Стадиону „Ташмајдан“ на време, без обзира на непредвидиве временске прилике.

Врата СРЦ „Ташмајдан“ се отварају у 19.30 часова. Група „Љубичице“ изаћи ће пред публику у 20.30, а „Дубиоза колектив“ попеће се на бину тачно у 21.30.

Као специјални гости наступиће и београдски малишани окупљени у први плесни хор на овим просторима – „ДФ хор“.

Концерт на отвореном ће бити одржан без обзира на непредвидиве временске прилике, а по последњим подацима над стадионом на Ташмајдану биће ведро вечерас.

Босанскохерцеговачки састав „Дубиоза колектив“ без сумње је један од највећих бендова у региону. Наступ на Ташмајдану је њихов једини потврђени наступ у Србији од објављивања последњег албума Пјесмице за дјецу и одрасле.

У протеклих неколико година, енергични и незаборавни концерти „Дубиозе“ остали су у сећању као неки од најбољих одржаних концерта на овим просторима. Ангажовани текстови спаковани у музички микс хип хопа, регеа, даба и рок звука, представљају комбинацију која је групи донела домаће, али и међународне обожаваоце.

У понуди преко продајне мреже „Евентим“ налазе се улазнице по цени од 1.400 динара за партер и 1.600 за трибине. На дан концерта, благајна на СРЦ „Ташмајдан“ биће отворена до 22 часа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи