Због лошег времена отварање „Бир гардена“ се одлаже за недељу

Мостарска група „Зостер“ ће у недељу, 1. јула у 21 час, отворити „Бир гарден“. Ово је четврто издање овог фестивала и одржаће се на истој локацији као и претходних година – на самом почетку макишке стране Аде Циганлије.

Капије ове летње сцене ће бити отворене сваког дана од 15 часова до један после поноћи, док ће петком и суботом радити продужено до два часа.

Поред бројних наступа, на „Бир гардену“ ће посетиоци моћи да уживају и у многим културно-забавним активностима, изложби "SubBeernog" центра, друштвеним играма, фитнес програмима и наравно у најквалитетнијој храни и пиву.

"SubBeerni" центар је једна од највећих пивница у региону која је препозната и као велики простор за културна дешавања, пре свега за концерте познатих извођача.

Од 29. децембра 2017. постало је битно место сабирања, пре свега алтернативне музичке сцене. Током летњег периода, "SubBeerni" центар преноси своје активности на „Бир гарден“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи