„Пјешчане олује“ – нови сингл Дарка Рундека

Дарко Рундек и његова Екипа објавили су расплесани, летњим угођајем окупани сингл „Пјешчане олује“, саопштили су из „Лонг плеја“.

По основној музичкој теми и стиховима Пјешчане олује су заправо оригинална верзија песме La Comedie de Sans са албума Руке.

Када је Рундек окупио прошле године пратећи састав „Екипа“, за концертни пројекат "Apocalypso NOW", Пјешчане олује су тада васкрсле у својој необјављеној изворној верзији, призване свирањем и енергијом нових сарадника.

„Концертнo се извођење памти по необичном афричком лику у који се преоблачим. Њена жива енергија и сусрет о којем песма прича, добро иду уз устрептала очекивања нових познанстава којима нас маме летњи празници. Уживајте!“, рекао је Рундек поводом изласка новог сингла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи