Спрема се мјузикл на Бајагину музику

Следеће године се навршава 70 година од настанка Позоришта на Теразијама и тај јубилеј ће бити обележен извођењем мјузикла који ће бити инспирисан музиком Момчила Бајагића Бајаге, рекао је управник Позоришта Александар Ђаја на конференцији за медије у овом театру.

Ђаја је нагласио да се Позоришту на Теразијама већ играју два мјузикла инспирисана песмама Здравка Чолића и Боре Ђорђевића.

„Код нас на репертоару су мјузикли Главо луда и Лутка са насловне стране. Први је инспирисан песмом Здравка Чолића, а други великим хитом Боре Ђорђевића. Када поставимо мјузикл који инспирисан Бајагином музиком онда смо се на специјалан начин одужили тројици најважнијих протагониста наше поп сцене“, истакао је Ђаја.

Управник Позоришта на Теразијама напомиње да је радни наслов тог мјузикла Са друге стране јастука.

„Имамо Бајагину сагласност за постављање тог мјузикла. Знамо да ће либрето написати наш цењени драмски писац Стеван Копривица“, рекао је Ђаја.

Према његовим речима, на јесен београдску публику очекује премијера мјузикла Тотални преокрет у режији младе редитељка Ане Григоровић.

„Прича прати судбине шест жена које се на недељној бази срећу на психотерапији, како би се на што адекватнији начин суочиле са препрекама на које наилазе у оквиру мушкоцентричног света у коме живе“, објаснио је управник.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи