Шакира и Малума поново направили хит?

Велики успех који су постигли удруживши се 2016. године због песме "Chantaje", Шакира и Малума прижељкују и после објављивања сингла "Clandestino".

Шакира и Малума поново направили хит? Шакира и Малума поново направили хит?

Упркос томе што ће морати да прође доста времена док нова песма достигне висине хита Chantaje на Јутјубу, то јест две милијарде прегледа, Шакира и Малума спремни су за још једно освајање светских топ-листа.     

Њихов кец у рукаву је нумера Clandestino. У заједничком интервјуу за Билборд, двоје уметника рекли су у априлу да уживају у сарадњи.

„Малума је једна од најталентованијих особа које сам у животу срела. Врло је агилан у стварању мелодија и текстова, а оно што је најбоље је то што се увек слажемо“, објаснила је певачица.

У припреми је и спот за нови дует двоје познатих Колумбијаца, али још није познато када ће бити готов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи