Чола у пулској Арени након шест година!

Највећа регионална звезда Здравко Чолић, одржаће велики концерт 18. августа у Арени у Пули.

Дошао је тренутак да се скупе све емоције и преточе у незаборавно вече под звездама, уз шум мора и носталгију коју само лето и песме Здравка Чолића могу створити.

Биће то сусрет на коме ће Здравкова публика, певати углас хитове попут Ти си ми у крви, Пјевам дању, пјевам ноћу, Пусти, пусти моду, Есма, Што ти дадох, Зар се нисмо схватили, као и неке од песама са новог албума које су већ освојиле регију, попут песме Тебе чувам за крај, за коју је недавно снимљен видео-спот у Лисабону и за три недеље прегледан више од милион пута.

Након шест година од последњег концерта у Пули, публика која жељно ишчекује Чолића уживаће у ноћи пуној песме, топлине и осмеха.

Улазнице за концерт су у продаји и могу се купити на www.eventim.hr и свим продајним местима „Евентима“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи