Габријела пише песме о везама својих пријатеља

Британска певачица Габријела, која се прославила деведесетих година највише захваљујући хиту "Dreams", припрема се да објави шести студијски албум и открива да при писању песама инспирацију најчешће добија када јој пријатељи причају о својим романтичним догодовштинама.

Габријела пише песме о везама својих пријатеља Габријела пише песме о везама својих пријатеља

На албуму Under My Skin, као и на претходним издањима тамнопуте певачице, биће песама које обилују емоцијама. Ипак, Габријела не воли да своја љубавна искуства дели са свима, па углавном пише о љубавним јадима својих пријатеља и познаника.

„Доста пишем о везама својих пријатеља. Нисам толико отворена када су у питању моја осећања. Имам утисак да сам превише стара за сатанке и истраживање какав је неко. Знам ко сам ја“, објаснила је 48-годишња кантауторка.

Габријела има сина и ћерку и иако се трудила да њена „страст према музици“ никада не нестане, одлучила је у једном моменту да се посвети више деци, а каријеру стави у други план.

Нови, шести студијски албум познате Британке назван је Under My Skin и требало би да буде објављен 18. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи