Нови хит Алис Мертон "Lash Out" добио бунтовнички спот

Након глобалног успеха песме "No Roots" коју потписује веома млада ауторка Алис Мертон, ова талентована Канађанка објавила је спот за свој нови хит "Lash Out".

Нова нумера 24-годишње Алис већ је добила заслужено место на топ-листама и радио станицама, а енергична и страствена химна сад има пандан у бунтовничком споту, где кантауторку можемо видети у потпуно новом издању, јер, како је сама у шали изјавила, „понекад само желиш да разбијеш неки аутомобил“.

Интересантно је да нумера садржи стихове попут „Скинућу траку са уста, нећу ћутати“, кроз које се провлачи тема слободе, јер управо је "Freedom" мото овогодишњег фестивала „Егзит“ на чијој главној бини ће Алис Мертон наступати у недељу, 15. јула.

У споту за нумеру Lash Out Алис и други млади актери користе улице и школе као своје игралиште и антистрес полигоне, играјући на крововима аутомобила, бацајући папире увис и витлајући светлосним сабљама. Шарм и фрустрација мешају се непрекидно, а коначни резултат на крају спота је апсолутна катарза.

„Идеја, тачније потреба да напишем Lash Out родила се из осећања која су се нагомилала у мени“, објашњава млада певачица коју су готово сви водећи светски фестивали позвали да наступи ове године.

Ова неодољива песма је други сингл са њеног No Roots ЕП издања које је већ побрало одличне коментаре и критике. Алис углавном описују као одличну поп певачицу, а стихове као „прецизне и паметно пробране, откривајући таман мали део њене интиме“.

Хит No Roots провео је чак две недеље на врху престижне Билбордове алтернативне радијске топ-листе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи