Успешно окончан четвородневни спектакл у Умагу – 2. фестивал „Си стар“

На другом по реду фестивалу „Си стар“, који је одржан од 24. до 27. маја у прелепој лагуни Стела Марис у Умагу, на десетине хиљада музичких ходочасника током четири дана прошло је кроз фестивалске капије, неуморно се забављајући у 16 фестивалских зона, од чега чак седам бина испуњених плесном музиком и обожаваоцима, саопштили су из „Егзита“.

Успешно окончан четвородневни спектакл у Умагу – 2. фестивал „Си стар“ Успешно окончан четвородневни спектакл у Умагу – 2. фестивал „Си стар“

Епицентри збивања очекивано су били спектакуларна и двоструко већа него прошле године главна бина „Адико Тесла“, те најврелији амфитеатар овог викенда – Арена „Наутилус“.

Истру су овог викенда, поред топлог, сунчаног времена и високих температура, запалила и водећа светска имена као што су Димитри Вегас и Лајк Мајк, Робин Шулц, „Хуртс“, Пол ван Дајк, „Филатов и Карас“, „Офенбах“, Лук Слејтер, Франсоа Икс, Томи Фор Севен, те сјајна постава из регије: „Трам 11“, „Едо Маајка и бенд“, „Ниплпипл“, Сајси Ем-Си, Сенидах, Крешо Бенгалка, „Дјечаци“, „Детур“ и бројни други.

Прве забаве кренуле су у четвртак, а пун капацитет достигнут је већ у петак уз наступ светског хитмејкера Робина Шулца, који је до врха напунио главну бину „Адико Тесла“.

Претходио му је једнако одличан наступ руског хит тандема „Филатов и Карас“, док само финале ове фестивалске ноћи није могло проћи без транце магија Пoла ван Дајка чија је химна For An Angel изазвала праву катарзу уз прве зраке сунца над умашком лагуном Стела Марис.

Права путујућа лудница звана Димитри Вегас и Лајк Мајк довела је сутрадан публику до крајње ерупције, а њихов наступ био је савремени еквивалент стадионском рок спектаклу. Савршен увод за њихов наступ пружили су француска клупска сензација „Офенбах“, која је бацила читаву лагуну Стела Марис у еуфорију својим радијским хитовима попут Be Mine и Katchi.

И британска сценска атракција, група „Хуртс“, исту ноћ је извела врло емотиван наступ уз своје највеће хитове и жестоке гитарске деонице које су подсетиле зашто ваше за један од најбољих концертних састава данашњице.

„Си стар“ је оправдао титулу најбољег новог фестивала у Хрватској и на најбољи могући начин „Си-стартао“ дуго фестивалско лето у региону чија је највиша тачка свакако његов матични  фестивал „Eгзит“ од 12. до 15. јула, који ове године поново поносно носи титулу званично најбољег великог фестивала Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи