„Скорпионси“ позивају на концерт 10. јуна у Београду

Са обзиром да су концерте из децембра прошле године померили за јун ове, бенд „Скорпионс“ је направио снимак у коме позивају српске и обожаваоце из региона да им се придруже 10. јуна на спектаклу у „Штарк“ арени.

Цео бенд се окупио да сними ексклузиван видео-позив публици пред којом ће први пут наступити у својој вишедеценијској каријери, док је бубњар Мики Ди био радо виђен гост на овим просторима приликом концерата групе „Моторхед“.

Чланови бенда су поручили да овога пута сигурно долазе у Београд.

„Скорпионс“ имају убедљиво најзахтевнију и најимпресивнију продукцију - од „кет вока“, огромне бине, софистицираног светла и најмодернијих ЛЕД екрана до најновијег озвучења.

Обожаваоци ће имати прилику да у „Штарк арени“ чују највеће хитове „Скорпионса“ – од Still Loving You и Wind Of Change до Rock You Like A Hurricane и Tease Me, Please Me.

Улазнице за овај спектакл су у продаји на благајнама „Штарк арене“ и „Билет центра“, на свим продајним местима „ЦС Евентима“ и на сајту, а улазнице купљене за концерт у децембру, важе и за нови датум.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи