Јанг Грејви представља нови сингл "Knockout"

Јанг Грејви, познат и по именима као што су Лил Стимер, Мистер Батер и Мистер Клин, представио је сингл "Knockout". Своју музику описује као мешавину соул музике 50-их и 60-их година прошлог века, али и данашње модерне треп музике.

Инспирисан музичарима као што су Марвин Геј, „Блекбирдс“, Стиви Вондер, „Ауткаст“, Нејт дог, Каренси, млади Јанг Грејви је започео музичку каријеру објављивањем снимака путем друштвене мреже Саундклауд.

Прва објављена песма била је Karen, којом је врло брзо попримио мноштво нових обожавалаца, а дебитантско ЕП издање Mr. Clean стекло је велику популарност, предвођену синглом Continental Breakfast.

Јанг Грејви и издање Knockout, српској публици су доступни у дигиталном облику путем „Дизера“ и „Гугл плеја“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи