"Eye of the Tiger" на виолончелима звучи моћно!

Популарни дуо "2 Cellos" објавио је нову песму "Eye of the Tiger", а ради се о обради култне теме из филма „Роки 3“ коју у оригиналу изводи група „Сурвајвор“.

Спот је снимљен у једној пулској гаражи, а Лука Шулић и Стјепан Хаусер су се побринули да обрада на виолончелима звучи моћно, уверљиво и енергично.

За спот су опет били задужени Кристијан Бурловић и продукција „Медвид“, а за звук Филип Видовић и студио „Морис“.

Спот у гаражи сниман је, како кажу, „у кругу пријатеља и ривала“.

„Ми смо најбољи пријатељи, али и најбољи супарници! Увек се трудимо померити границе очекивања од виолончела, а овог пута – виолончела нису преживела!“, поручују "2 Cellos".

Ову песму обожаваоци још нису имали прилику да чују уживо, али ће је објавити на новом надолазећем албуму на којем Лука и Стјепан марљиво раде.

Уживо ће моћи да се чује  8. септембра на београдском концерту на Калемегдану. Карте су у продаји, по промотивним ценама, на свим продајним местима „Евентима“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи