И легендарни Рамбо на концерту у част Владе Дивљана

Рамбо Амадеус придружио се музичарима који ће поводом 60. рођендана Владе Дивљана наступити 10. маја од 20.30 часова, на концерту „Хајде сањај ме, сањај“ у београдском Центру „Сава“.

На концерту ће наступити Момчило Бајагић Бајага, Корнелије Бата Ковач, Душан Којић Која, Зоран Костић Цане, Рамбо Амадеус, Небојша Антонијевић Антон, Саша Лошић Лоша, Дарко Рундек, Горан Васовић Васке, Бојана Вунтуришевић, Дејан Вучетић Вуча, Борис Младеновић Бомла, Зоран Предин, Дејан Цукић и Кокан Поповић.

Публика у Центру „Сава“ 10. маја моћи ће да чује песме које је Влада стварао и свирао са различитим саставима и сарадницима, од „Идола“, Срђана Шапера, Срђана Гојковића Гилета, „Олд старс бенда“, до „Невладине организације“ и „Љетног кина“.

Домаћини концерта су Зденко Колар и Саша Шандоров са „Невладином организацијом“ и Макс Јуричић са својим „Љетним кином“, а подршка концерта је „Меџик буш“.

Улазнице за концерт „Хајде сањај ме, сањај“ коштају 1.200, 1.500, 1.800 и 2.000 динара на благајни Центра „Сава“, односно продајним местима „Евентима“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи