„Мерк и Кремон“ имају нови сингл "Hands Up"

Италијански ди-џеј дуо „Мерк и Кремон“, у сарадњи са америчким бендом „ДНЦЕ“, представља нови сингл "Hands Up".

Италијански дуо „Мерк и Кремон“ (Фредерико Меркури и Ђордано Кремона) спојили су се 2011. године и током претходних година су постигли велики успех на ЕДМ сцени, добивши подршку од великих имена као што су Авићи, Стив Анђело и Ники Ромеро.

Амерички бенд „ДНЦЕ“ оформљен је 2015. године, а своју популарност стекли су хитом Cake By The Ocean, који се нашао међу првих 10 песама „Билбордове“ „Хот 100 листе“.

Сада су одлучили да удруже снаге, и представљају нови сингл Hands Up који је премијерно објављен у Милану шестог априла ове године. Главни вокал је Џо Џонас, фронтмен групе „ДНЦЕ“, а рад на синглу трајао је више од годину дана. У песми он излази из фрустрирајуће и спутавајуће везе и обавезује се напретку и бољем животу.

„Радили смо на овом синглу више од годину дана и напокон је спреман. Хтели смо да направимо песму која ће приказати нашу душу. Узбуђени смо око финалног производа и срећни смо што нас у песми прати велика и утицајна гостујућа група 'ДНЦЕ'“, каже италијански дуо.

Сингл Hands Up, српској публици је доступан у дигиталном облику путем „Дизера“ и „Гугл плеја“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи