Музички програм и пикник на Ади Циганлији за 1. мај

Међународни празник рада ове године биће обележен и на Ади Циганлији, а за све Београђане и госте престонице биће приређен целодневни музички програм и пикник простор предвиђен за роштиљање.

Пикник простор је најпосећенији део Аде за време првомајских празника, посебно јер се ту налази озидани роштиљ, а припремање роштиља представља традицију обележавања тог празника у Србији, каже Маја Павловић из ЈП „Ада Циганлија“ за Танјуг.

Сви посетиоци моћи ће да уживају у наступима рок бендова и домаћих ди-џејева од девет до 19 сати, а према речима Павловић, програм ће бити потпуно бесплатан.

„Предузеће Ада Циганлија моли суграђане да не користе места која нису предвиђена за паљење ватре, већ да роштиљ припремају само на местима обележеним и наменски одређеним за то“, поручила је Павловићева.

Такође, из предузећа апелују на грађане да, поред уживања у свим садржајима, поштују правила понашања и отпад одлажу у контејнерима, како би се очувала зелена оаза једног од најпознатијих београдских одмаралишта.

Павловићева је напоменула и да улазак у Савско језеро није препоручљив, јер температура воде још није одговарајућа за купање и да ће сви који одлуче тако нешто то урадити на сопствену одговорност.

„Температура воде у језеру још није достигла 22 степена, довољних и потребних за безбедно купање, а што је још битније наше спасилачке службе и службе Хитне помоћи нису још на купалишту, тако да оно није безбедно док сезона званично не почне“, објаснила је Павловићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи