„Организам“ представио „Интергалактички циркус“

Еклектични београдски бенд „Организам“ објавио је данас на деби албум „Интергалактички циркус“, за промотерску кућу „Лонг плеј“.

„Организам“ представио „Интергалактички циркус“ „Организам“ представио „Интергалактички циркус“

Назив Интергалактички циркус, како наводе чланови групе „Организам“, у потпуности описује све што издање носи.

„Свака песма на албуму је планета за себе и на интимном нивоу препознајемо се у те две речи. Овај бенд јесте Интергалактички циркус“, кажу у „Организму“.

Бенд је представио албум у суботу поподне мини-концертом у Музичкој кући „Метрополис“ у Београду где је, пред новинарима и обожаваоцима, извео уживо песме са албума Непар, Космос, Психопорно, Шерпас и Хјуман.

„Организам“ очекују наступи 18. маја на београдској „Запа барци“, 19. маја у Бачкој Тополи, као и на фестивалу „Арсенал“, који ће бити одржан 21, 22. и 23. јуна у Крагујевцу.

Београдска група експериментише са различитим правцима рок музике, уз широку употребу матрица и електронике, а прогресивну свирку потковао је необичним аранжманским решењима, лирика им је обојена емоцијама и понекад опорим хумором.

Прича причу обичног човека у различитим стањима духа и свести. 

Коментаришући ефекат који код слушаоца „Организам" жели да изазове првим албумом, музичари истичу веру у добре и лепе ствари: „Цела васељена је шака прашине коју на окупу држе недокучиве, свете, вибрације. Сви смо исти и ћелије смо једног великог, универзалног организма".

Чланови бенда су Иван Бошковић Космогенит (вокал, гитара), Богдан Обрадовић Буги (матрице, семплови, фрула, бек вокал), Игор Шћепановић Шћепа (бас) и Радосав Тијосављевић Ракиша (бубањ).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи