Пост Малон представио нови албум

"Beerbongs & Bentleys" је најновије студијско издање које је представио амерички репер и кантаутор Пост Малон.

Албум има 18 песама, међу којима су и глобално успешни хит синглови Rockstar и Psycho са Тај Дола Сајном. Песма Rockstar је доживела велики успех, налазећи се осам недеља заредом на врху Билбордове хот 100 листе! 

Beerbongs & Bentleys представља његово друго студијско издање, пратећи дебитантски албум Stoney.

Вођен успехом већ поменутих синглова, Пост Малон амбициозно не поставља питање да ли ће Beerbongs & Bentleys превазићи успех његовог дебитантског албума, већ за колико.

„Мислим да ће овај албум боље проћи него Stoney. Мислим да ће бити много више еклектичан него Stoney. Мислим да ће ово бити једно велико издање са мноштвом специфичне музике, коју моја публика очекује“, каже Пост Малон.

Уз представљање новог студијског издања, Малон креће на светску турнеју коју почиње у Америци и Канади, док ће лето провести у Европи.

Издање Beerbongs & Bentleys српској публици је доступно у дигиталном облику путем сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи