Мартин Гарикс и Дејвид Гета на великом финалу овогодишњег „Егзита“

У част освајања актуелне титуле за Најбољи европски велики фестивал, „Егзит“ ове године приређује публици велико финале. Наступе у завршној ноћи „Егзита“, у недељу 15. јула, потврдили су неки од најмоћнијих извођача на планети као што су творци највећих хитова Дејвид Гета на главној бини и водећа техно звезда Нина Кравиц на „МТС денс арени“. Ипак, оваква журка није могла да промакне званично првопласираном ди-џеју света, Мартину Гариксу.

Гарикс је решио да након наступа на церемонији затварања Зимских олимпијских игара у Пјонгчангу увелича и журку затварања Најбољег европског фестивала и на Петроварадинску тврђаву донесе свој спектакуларни шоу.

Тако ће на главној бини „Егзита“ наступити двојица најпопуларнијих светских ди-џејева, што ће ове године бити случај само на „Егзиту“ и „Тумороуленду“, и то док топ-листама доминирају њихова два заједничка хит сингла, Like I Do и So far Away, а светски медији пишу да се спрема и трећа сарадња, чија ће премијера можда бити управо на Тврђави.

Мартин Гарикс стиже на „Егзит“ на врхунцу каријере, након што је захваљујући гласовима милиона фанова ушао у историју електронске музике као најмлађи добитник признања за најбољег светског ди-џеја и то другу годину заредом, испред имена као што су Калвин Харис, Тиесто, Армин ван Бурен, Хардвел, Димитри Вегас & Лајк Мајк, Ерик Приц и друге мегазвезде.

„Егзит“ ће бити одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду и представиће неке од најтраженијих светских звезда као што су Мигос, Грејс Џоунс, Дејвид Гета, Зиги Марли, Фивер Реј, ЛП, Алице Мертон, Нина Кравиц, Ричи Хотин, Адам Бејер б2б Ида Енгберг, Масио Плекс, Соломун, Амели Ленс, Бен Клок и многи други.

У продаји су улазнице за „Егзит“ по промотивној цени са 55 одсто попуста, за 6.990 динара, а ускоро почиње и „4+1“ продајна акција. У овој понуди, која ће бити доступна већ следеће недеље, друштво које заједно купи четири улазнице, пету добија на поклон. 

Улазнице се продају путем сајта „Егзита“ (exitfest.org), као и директно у мрежи „Гигстикс“, а на сајту званичне туристичке агенције (exittrip.org) доступни су и туристички пакети који поред улазница, садрже и опције за смештај и превоз до фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи