Бијонсе окупила „Дестиниз чајлд“ на „Коачели“

Бијонсе је на бину јуче на почетку свог наступа на фестивалу „Коачела“ извела Кели Роуланд и Мишел Вилијамс, са којима је 1997. године направила „Дестиниз чајлд“. Трио је изненађење синоћ започео својим хитом "Lose My Breath" из 2004. године, наставивши са нумером "Say My Name" и "Soldier".

То је био први пут да су се појавиле заједно на бини још од наступа на додели "Stellar Gospel Music Awards" 2015. године. Тридесетшестогодишња Бијонсе започела је свој наступ песмом Crazy In Love, а читав концерт био је испуњен војничким мотивима.

Играчи који су је пратили на бини носили су црне беретке и жуте капуљаче, украшене војним појасевима и еполетама.

На двочасовном концерту могли су се чути цитати Малкома Екса, познатог борца за људска права, феминисткиње Чимаманде Нгози Адичи, као и делови песама Нине Симон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи