Мањифико: У Београд долазим пуног срца, а одлазим пуног срца и рањен

Словеначки музичар Роберт Пешут Мањифико наступиће са гостима 15. априла у београдском „Белекспо центру“. Аутор музике за серије „Монтевидео, Бог те видео!“ и „Сенке над Балканом“ и евергрина „Пукни Зоро“, последњи пут је наступио у Београду пре четири године.

Мањифико важи за једно од најинтригантнијих имена Словеније и бивше Југославије на музичкој сцени.

Познат је по еклектичном звуку и препознатљивом хумору он се веома шарманто поиграва са разноврсним музичким жанровима и у свом изразу спаја ретро шик, комбинацију балкан-диско шлагера и џеза, канцону шансону, етно наслеђе...

Специјални гост на предстојећем концерту Мањифика биће Никола - Коља Пејаковић познати режисер, сценариста, глумац и фронтмен бенда „Коља и Гробовласници“.

Мањифико је Танјугу недавно рекао да београдску публику очекује шаренолик концерт на којем ће свирати ауторске песме, али примењену музику за филм и телевизијске серије.

„Воле људи да чују музику из телевизијских формата Сенке над Балканом и Монтевидео Бог те видео. Биће на репертоару и моје песме са новог албума Charlatan de Balkan. Важно је да се сви добро проведемо“, навео је Мањифико.

Истиче и да је његов пратећи бенд веома цењен и да је срећан што има прилике да наступа са њима.

„Морамо да будемо одлични на сцени. 'Teo Collori in Momento Cigano' представљају озбиљну музичку формацију. Важно ми је да уживо перфектно звучимо, јер свирамо мешавину различитих жанрова која захтева одличне музичаре“, рекао је Мањифико.

Београд је за Мањифика посебно место...

„Када је и у најлошијем издању, Београд је моћан и истовремено даје и узима. У Београд долазим пуног срца и одлазим пуног срца, али рањен“, закључио је Мањифико.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи