Јан Бломквист и Хенри Саиз са бендовима у Београду

Немачки електро-поп уметник Јан Бломквист наступиће први пут у Београду, у пратњи бенда, у петак 13. априла, од 21 час, у Хангару у Луци Београд. Исте вечери наступиће и продуцент и извођач Хенри Саиз са бендом, а домаћу подршку пружиће им Тео Транк, који посебно за ову прилику припрема хибридни наступ.

Јан Бломквист један је од најтраженијих извођача. Прошле године је обрадио Вивалдијеву Зиму и издао сингл под називом Winter Roads, а већ две године, са својим бендом, ради на албуму Disconnected, који ће бити објављен у септембру.

Нови материјал је сниман на четири различите локације: у Берлину, Њујорку, Калифорнији и на Исланду.

Уочи свог првог наступа у Србији, овај авангардни музичар поручује: „На наступу ће бити доста нових и још необјављених песама. Почео сам да их свирам током соло наступа, али на концерту у Београду први пут ћемо извести шоу, цео бенд ће премијерно извести материјал са албума који је у припреми. Биће веома узбудљиво.“

Хенрy Саиз, један од најталентованијих музичара на електронској сцени, у Београд се враћа са бендом и потпуно новим концептом живог наступа, у оквиру којег ће свирати све песме са новог албума Human.

„Прошли пут када смо наступали у Београду публика је била одлична, врло отвореног ума и 'вајб' који је емитовала био је фантастичан. Одлично смо се провели и веома се радујемо јер ћемо 13. априла поново бити код вас, на дан изласка албума, чија је премијера била у Америци прошлог месеца, тако да сте ви трећа публика која ће га чути. Једва чекамо. Сигурни смо да ће и овог пута бити подједнако одлично“, истакао је Саиз.

Тео Транк ће се први пут публици представити наступом посебно припремљеним за ову прилику. Инспирисан једним од својих омиљених уметника, Јаном Бломквистом, он ће извести импровизацију при којој ће паралелно, уз извођење ди-џеј сета, свирати на клавијатури и електричној гитари.

Улазнице за београдски концерт Јан Бломqвист-а и Хенрy Саиз-а налазе се у продаји путем мрежа „Евентим“ и „Гигстикс“, по цени од 990 динара за регуларне карте и 1.490 динара за ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи