Рундек и син из Париза позивају у Крагујевац, Нови Сад и Панчево

Дарко Рундек је симпатичном видео-поруком, снимљеном уз помоћ сина Вида Рундека, позвао обожаваоце на концерте које ће са „Екипом“ одржати 19. априла у крагујевачкој „Чаурници“, 20. априла у новосадској „Фабрици“ и 22. априла у Културном центру Панчева.

У једном париском парку Дарко и Вид изговарају датуме предстојеће мини-турнеје, а посебну драж снимку даје присуство кућног љубимца Рундекових, џек расел теријерке Карапат, која је овековечена и на омоту албума Мостови (2015) „Рундек карго трија“.

Дарко Рундек и „Екипа“ зиму су провели углавном радно у студију, а недавно су се огласили новим синглом Барбара, који је ухватио „драгоцене тренутке заједничког музицирања“.

Пре тога, креативна фаза почела је јесенас синглом Тамни јоргован, новом студијском верзијом прерађене песме Тигидиги реге са албума Руке (2001), а уследио је и предновогодишњи концертни снимак песме Црни дуси са албума Apocalypso.

Младе снаге, бубњар Силвио Бочић, перкусиониста Миро Манојловић, басист Роко Црнић, саксофонисткиња Ана Ковачић, као и стари сарадници трубач Игор Павлица, виолинисткиња Изабел Kатала и мултиинструменталиста Душан Вранић-Дуцо, окупљени су у „Екипу“ за прошлогодишњу турнеју "Apocalypso Now", којом је прослављана 20. годишњица изласка Рундековог албума Apocalypso.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи