Глобална техно звезда Матадор у „Белекспо центру“

Гавин Линч, познатији као Матадор, који носи титулу једног од најтраженијих извођача, наступиће у суботу, 7. априла у „Белекспо центру“.

Осим Матадора на бини ће се, као подршка, наћи млади представници домаће електронске сцене Илија Ђоковић, Никола Михаиловић и Рокса.

Иако је одрастао је уз музику бендова попут „Гунс енд роузис“, „Оејзис“, „Пинк флојд“, „Орбитал“ и „Касабиан“, као тинејџер Гавин се заљубио у електронску музику, уз миксеве Дајва Кларка, Ричија Хотина, Адама Бејера и Џефа Милса.

Овај страствени колекционар плоча каријеру је почео у малим клубовима у Ирској, а убрзо је добио резидентуре по популарним клубовима на Ибици.

Матадор је данас један од најтраженијих ди-џејева на великим клупским догађајима на свету, а годинама уназад проглашаван је за најбољег извођача.

Као водећи продуцент позиционирао се после бројних издања за издавачке куће "Minus", "Plus 8", "Cocoon", "PercTrax" и "Rukus", коју је основао пре две године.

Илија Ђоковић је једно од најактуелнијих и најтраженијих имена домаће техно сцене.

Публика га сматра правим освежењем и једним од најперспективнијих ди-џејева и продуцената код нас. Током априла ће објавити два значајна издања: ЕП за издавачку кућу "Monika Kruse" - „Терминал М“, као и деби издање за "Tronic Music", која је у власништву Кристијана Смита.

Сваки наступ са Матадором за њега је посебан доживљај: „Једва чекам да још једном наступим са Матадором, да станем пред београдску публику и тестирам пуно нових трака. Обећавам затварање за памћење!“

Карте за београдски ливе наступ Матадора, у продукцији „Блендера“, налазе се у продаји путем мрежа „Евентим“ и „Гигстикс“, по цени од 1.290 динара за партер и 1.790 динара за ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи