Првомајски концерт Рамба Амадеуса у Комбанк дворани

Познати музичар и аутор Рамбо Амадеус одржаће концерт 1. маја у реновираној Дворани Дома синдиката, најавили су организатори.

Рамбо Амадеус и његов бенд кроз своје музицирање вешто комбинују џез, фанк, етно и рок правећи јединствену музичку фузију. Она је истовремено и подлога за Рамбове оштре, сатиричне текстове, као и неумољиво духовите досетке и дигресије, којима публику води кроз друштвене апсурде данашњице.

Рамбо се позиционирао као једини стенд ап-музичар за чије концерте се не зна да ли су смешнији, критичкији, духовитији или музички комплекснији.

Посетилац дуго након концерта остаје под „кумулативним дејством“ овог слојевитог и јединственог догађаја.

Коментаришући одабир баш 1. маја за термин концерта, Рамбо Амадеус каже: „Волим да свирам у Дому синдиката, то ми је најдража сала у граду. Прошле године нисам свирао, стрпљиво сам чекао да се сала реновира. Са великим задовољством сам прихватио позив новог менаџмента Дворане да свирам за отварање, крајем априла. Наравно да сам се одлучио за 1. мај, Међународни празник рада, јер сам и сам радник – непосредни произвођач у области културе, па Први мај сматрам, поред рођендана, својим јединим правим празником, који ћу прославити радно и свечано у Дворани“.

Познати кантаутор је истакао да је ова институција одувек била намењена радничкој класи, напредној омладини и поштеној интелигенцији.

„Управо ту публику и позивам да заједно прославимо наш празник, уз мој концерт, и подсећање на чињеницу да је једино оружје које радничка класа има у борби против капиталистичких експлоататора – солидарност“, наводи певач.

Карте за концерт Рамба Амадеуса у Комбанк дворани 1. маја су од данас у продаји, на свим продајним местима „Евентима“ и „ДД Тикетса“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи