Сјајан провод на Јахорини до недеље на „Фестивалу 84“

Протеклих дана до Јахорине су стигли шлепери пуни опреме са главних бина „Егзита“, како би покренули „Фестивал 84“, који ће предстојећег викенда на пребукираној Јахорини оживети олимпијски дух у срцу региона и пренети најбољи провод са Петроварадинске тврђаве право на врх олимпијске планине.

На пет дневних и ноћних бина широм планине, од 15. до 18. марта наступиће међународне, регионалне и домаће звезде, као што су „Сигма“, „Ејжан даб фаундејшен“, Умек, Јорис Вурн, Бурак Џетер, Филатов и Карас, Махмут Орхан, Патрис Баумел, „Ван Гог“, „Бед копи“, „Форест пипл“, „Френки, Контра и Индиго“, „Хелем Нејс“, Младен Томић б2б Синиша Тамамовић и многи други.

У четвртак, 15. марта, спустом мира и пријатељства који ће возити асови ски-стаза из земаља бивше Југославије предвођени скијашком легендом Бојаном Крижајем, фестивал ће бити и свечано отворен.

За само финале откривамо и ново изненађење јер ће у недељу 18. марта на „Адико џамп бини“ наступити култни детроитски ди-џеј маг Ерик Клаутнер, који уз подршку Амбасаде САД у БиХ на Јахорину стиже право из Берлина где ће пре тога затворити тамошњи легендарни клуб „Трезор“.

Журке загревање 15. марта биће одржане на чак две дневне бине, те ће тако „Адико џамп“ и „Свич“ бинe радити пуном паром већ од 11 часова да би фестивал већ 16. марта отворио своје пуне капацитете са још две ноћне, „Олимпик мејн“ и „Супер Џи афтерпарти“ бине, и једном дневном бином, „Вучко мејн дејли“, на којој наступа немачки ди-џеј Сандрино уз регионалне звезде „Афтер афер“, Кристијана Молнара, Марка Настића и Дејана Милићевића и која ће их угостити на дневним журкама у петак и суботу.

Све љубитеље руског двојца „Филатов и Карас“ чији су хитови освојили свет, обрадоваће вест да ће тандем имати и специјалан дневни сет на „Адико џамп“ бини у суботу, 17. марта.

У продаји се налази још врло ограничен број улазница за „Фестивал 84“ по цени од 2.900 динара са 25 одсто попуста за комплет улазница и 1.800 динара за дневну улазницу. Улазнице по овој цени се продају путем „Егзитовог“ сајта, док ће се финална цена улазница плаћати на улазу на „Фестивал 84“.

На сајту званичне туристичке агенције „Егзита“ могу се наћи информације о превозу из Новог Сада и Београда до Јахорине и смештају током фестивала. Сви власници комплета улазница треба да на заменским местима „Фестивала 84“, уз лични документ, првобитно замене свој ваучер за фестивалску наруквицу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи