Први „Фестивал 84“ – даноноћне журке широм Јахорине!

Премијерно издање „Фестивала 84“ у организацији „Егзит тима“ биће одржано од 15. до 18. марта на Јахорини, а све посетиоце новог зимског фестивала очекују најбољи оригинални састојци новосадског „Егзита“, званично најбољег европског фестивала, који на олимпијској планини пружају право фестивалско зимовање.

Први „Фестивал 84“ – даноноћне журке широм Јахорине! Први „Фестивал 84“ – даноноћне журке широм Јахорине!

„Фестивал 84“ биће отворен специјалним догађајем и дневном журком 15. марта, док у петак ујутру почиње права олимпијска журка која ће трајати непрестано све до недеље у више од 50 сати нон-стоп забаве на укупно пет дневних и ноћних бина широм Јахорине.

Олимпијски дух 1984. године биће оживљен на главној фестивалској бини, Olympic Main Stage, на којој ће наступити нека од највећих имена светске електронске сцене, као што су Сигма, „Ејжн даб фаундејшн“, Умек, Бурак Јетер, Филатов и Карас, Махмут Орхан, Патрис Баумел, али и регионални великани „Бед копи“, „Форест пипл“, Френки, Контра и Индиго, Хелем Нејсе, „Ван Гог“, Зли Џеј и Јанг Би.

Музички пламен на главној бини, која ће бити смештена у великом монтажном објекту испред хотела „Бистрица“, биће упаљен током два централна дана фестивала, 16. и 17. марта од 20 часова, док ће програм трајати све до шест сати ујутру.

Журка ни тад не стаје, већ се премешта на Super G Afterparty Stage, бину која ће се налазити у клубу „Бистрица“.

Програм на овој бини почињаће у раним јутарњим часовима и трајаће све до 10 часова, а публици на фестивалу ће се представити клупске звезде Синиша Тамамовић бек ту бек Младен Томић, Вуди, „Форест пипл“, А Скицо, Ворда, Форнива бек ту бек Андреј Јелић и Блек Есид бек ту бек Ванјано.

Нема одмора на „Фестивалу 84“ који ће представити чак три дневне зоне на ски-стазама. Главна дневна бина у великој „Егзитовој“ фестивалској породици налазиће се поред хотела „Вучко“ која ће радити 16. и 17. марта од 11 часова ујутру до 17 часова поподне.

Вучко бину предводиће немачки хаус маг Сандрино, којег називају новим Диксоном, као и водеће регионалне звијезде Марко Настић у бек ту бек сету са Дејаном Милићевићем, а биће ту још и Кристијан Молнар, Александер де Фанк и „Афтер афер“. Своју порцију снега и сунца посетиоци фестивала моћи ће да добију на бини Addiko Jump Stage, која ће отворити и затворити нови догађај.

Ова бина ће током сва четири дана представити најбоље свјетске хитове уз популарна регионална ди-џеј имена. Они који преферирају више планинске пределе позвани су на Свич стејџ, бину смештену на 1.560 метара надморске висине код ски-лифта Огорјелица, која ће 16. и 17. марта од 10 до 17 часова представљати најбоље хип-хоп, бејс и д'н'б извођаче као што су МР. Мехикано, ди-џеј Соул, Саид Фајв, Хелем Нејсе и Контра и Индиго, уз специјална гостовања извођача са главне бине, која се чувају као изненађење.

Ограничен контигент улазница за „Фестивал 84“ са 40 одсто попуста, по цени од 2.700 динара биће у продаји путем сајта „Егзита“ до истека залиха, након чега ће цена бити виша.

Доступна је и ограничена количина промотивних пакета са улазницом за фестивал, те дводневним ски-пасом и разноврсном понудом смештаја у близини фестивалских локација.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи