Цане, Која, Рамбо Амадеус и други пуштају музику у Београду

Фронтмени цењених домаћих бендова биће у улози ди-џејева на великој забави „Бука“ 14. априла у бившој згради „Клуза“ у Београду, најавили су организатори.

У вишегодишњем налету културне декаденције, урбана култура у Београду и Србији трпи озбиљне последице занемаривања одређених градских вредности, па је „Бука“ настала управо с циљем да промовише те вредности и музику чије је постојање оставило неизбрисив траг у историји рокенрола читавог региона.

Лидери култних састава ће својим музичким избором, у улози ди-џејева забављати публику 14. априла у Београду.

За грамофонима „Буке“ смењиваће се: Цане („Партибрејкерс“, „Шкртице“), његова ди-џеј екселенција Црни Зуб (Која „Дисциплина кичме“), Гиле („Електрични оргазам“),Виклер („Бед копи“), Вуча (екс „Дарквуд даб“), Вукашин (Ири ФМ), Којот (Хорнсмен Којот, екс "Eyesburn"), Васил Хаџиманов, Оливер („Канда, Коџа и Небојша“) и Рамбо Амадеус.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи