„Безусловно“, нови сингл и спот Тијане Богићевић

Након што је заблистала на сцени „Беовизије“ где је извела песму "In Too Deep" којом је представљала Србију на „Евросонгу“ прошле године, Тијана Богићевић обрадовала је данас у подне обожаваоце новим спотом који је снимила у Бостону.

„Безусловно“, нови сингл и спот Тијане Богићевић „Безусловно“, нови сингл и спот Тијане Богићевић

Тијана је спот снимила у Америци, у једном музичком студију у Бостону. Поред ње, у споту се појављује ирански модел Кев Калхори, а режију потписује редитељ Бојан Вановац.

„Узбуђена сам што је песма Безусловно добила и видео који може на прави начин да је испрати. Срећна сам што ми је ово прва сарадња са редитељем Бојаном Вановцем, који је Србин пореклом из Босне, али је одрастао у Америци. Занимљиво је да сам ја прва са којом је сарађивао од српских извођача, јер је до сада радио искључиво са Американцима. У споту се појављује модел и глумац Кев Калхори, који се одлично уклопио у целу причу“, узбуђено прича певачица.

Излазак новог спота Тијана Богићевић је најавила пре неколико дана на свом званичном профилу на Инстаграму.

Певачица позната по хитовима Тражим, Ти имаш право и Чудо, не крије да ће до лета објавити и свој први албум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи