Џибони позива обожаваоце у Нови Сад

Џибони је обрадовао недавно обожаваоце новим спотом „Ниси више моја бол“, а сада је поздравио све који ће доћи на његов концерт 8. марта у великој дворани „Спенса“ у Новом Саду. 

„Ето нас људи моји 8. марта у Новом Саду, на Дан жена. Ево, седам година је прошло од како смо задњи пут свирали у Новом Саду. Нешто смо у међувремену и научили. Дођите то погледати“, поручује с осмехом Џибони у видео-поруци из Сплита.

Аутор великих хитова какви су Либар, Миракул, Чиним праву ствар или Опрости, први пут се сусрео са новосадском публиком управо у великом „Спенсу“ 2011. године, на концерту који је „био заиста нешто посебно“, а неке тада одсвиране песме су нашле места на албуму Џибони лајв из 2013. године.

Од тада, Џибони је објавио студијски албум Фамилија, снимљен са Оливером Драгојевићем, са кога су постале велики хитови Џибонијеве песме Онако, од ока, Удица и Ниси више моја бол

Спот за Ниси више моја бол, који је режирао Филип Филковић Филац, дочарава емотивно искуство смештено у недефинисани период времена и кроз реалистичну стварност приказује жену коју прожимају осећања љубави и туге, као и страх од самоће и мајчинства. У споту се појављује млада и перспективна глумица Ива Јерковић.

Улазнице за концерт Џибонија 8. марта у Спенсу коштају 1.500, 1.700, 1.900, 2.100, 2.200 и 2.500 динара преко мреже „Гигстикс“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи