Послушајте како звучи најневероватнији спој у свету музике

Највеће изненађење 2018. године могла би да буде сарадња Стинга и Шегија који су заједно направили албум „44/876“. Како звучи овај несвакидашњи двојац, за сада, се може открити слушајући песму "Don't Make Me Wait".

Сингл Don't Make Me Wait најављује албум Стинга и Шегија назван „44/876“, пише музички портал Идолатор.

Сарадњу коју нико није могао ни да наслути Стинг објашњава речима: „Најважнија ствар за мене у музици је било какво изненађење. А, како чујем, сви су изненађени овом сарадњом. Ми смо изненађујући“.

„Ово је управо издање какво је потребно свету у овом моменту“, сматра Шеги.

До 20. априла, када би Стингов и Шегијев албум требало да буде у продаји, обожаваоци двојице уметника могу да оцене колико им се свиђа резултат њихове сарадње, слушајући Don't Make Me Wait.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи