Кабаре Небојше Дугалића и Бориса Пинговића траје већ 20 година

"Даровали сте нам толико трајање. Дођите да заједно трајемо и даље у име тих дана због којих је вредело живети и певати". Овако су глумци Борис Пинговић и Небојша Дугалић позвали публику да заједно прославе 20 година кабареа "Да, то су били дани".

Глумци Борис Пинговић и Небојша Дугалић позвали публику да заједно прославе 20 година Кабареа "Да, то су били дани".

Како је истакао глумац Небојша Дугалић гостујући у Београдској хроници да нису ни слутили када су свирајући по ходницима у студентским данима, да ће им једног дана бити подарено да и у овим годинама уживају у свирању. Док нас буде држало лично надахнуће и док људима буде значило ово што радимо, ми ћемо наставити да радимо.

„Није нам досадило и не би смо се силили у овим годинама, да публици не значи и да није задовољство обострано“, рекао је глумац Борис Пинговић.

„Кроз кабаре је протутњало много гостију и много различитог материјала јер је то колажни програм који ми стално мењамо. Ко год дође неће гледати исти кабаре. Драго нам је да је на нивоу традиције заживело наше извођење у МТС дворани које ће бити 5. децембра 2024. године“, рекао је Дугалић.

Како је истакао Борис Пинговић занимљиво је и посебно да на наступу у МТС дворани имамо слободу и простор да позовемо и неке нама драге госте.

„Наступићемо у проширеном саставу, осим стандардне четворке коју чинимо нас двојица, Војислав Савић на басу и Ћосић на перкусијама, нама ће се придружити и гост на бубњевима и гост на клавијатурама, а имаћемо и неке тајне госте“, рекао је Борис Пинговић.

Колико је публика захтевна

„Публика научи да буде захтевна с обзиром на оно шта јој понудите, па се ми трудимо да избором и садржајем програма то наметнемо, па публика схвата да то треба да постане њен захтев, јер то некако и нас покреће“, напомиње Дугалић.

„Публика је учествовала на целу динамичку структуру кабареа, па ми у односу на то мењамо садржаје и увек ту буде квалитетна поезија и музика која нама значи. То су генерације публике које су то осетиле и завибрирале са нама“, истакао је Борис Пинговић.

„Свака уметност подразумева да се пренесе нека ватра коју смо и ми сами наследили гледајући још од детињства неке дивне извођаче и слушајући неку музику, глумце, читајући поезију и ако имате дар треба да га поделите“, истакао је глумац Небојша Дугалић.

понедељак, 28. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи