Премијера филма „Прва класа – Пун гас!“ – посластица за све љубитеље „југића“

За оне који воле брзе аутомобиле, трке и адреналин, филм „Прва класа – Пун гас!“, који ће вечерас премијерно бити приказан у Синеплекс биоскопу у ТЦ „Ушће", биће права посластица. Раде Ћосић, један од главних глумаца у овом филму, најављује да ће премијера бити специфична на више начина, а они који желе моћи ће да провозају „југића“.

Како објашњава Раде Ћосић, пре почетка премијере, у 18 часова испред тржног центра „Ушће“ биће изложени неки од аутомобила из филма, између осталог два-три „југића“ и један „порше“.

Глумачку поставу филма Прва класа – Пун гас! Уз Ћосића чине и Миодраг Радоњић, Матеа Милосављевић, Љубомир Бандовић, Ненад Јездић, Олга Одановић, Христина Поповић, док Андрија Милошевић и Ервин Хаџи Муртезић играју чланове противничке екипе.

Редитељ филма, Владимир Мића Поповић истиче да су глумци били храбри и да нису имали каскадере.

„Ми смо их питали хоће ли или неће, али они су као и Том Круз, све сами извели. Имали смо четири трке југићима, што је временски било напето, јер свака трка захтева неку брзину и адреналин, тако да мора да се покрије и таквом врстом кадрова“, додаје редитељ.

„Наш филм има 1.600 кадрова, а просек за један филм је 800 или 900“, напомиње Ћосић.

Ервин Хаџи Муртезић је играо Црногорца уз Андрију Милошевића и признаје да му је управо то био највећи изазов.

„Иначе, имали смо дневна, ноћна снимања, имали смо трке, имали смо пуно изазова глумачких, и непроспаваних ноћи и дана. Што је нормалну у ствари за овај посао“, истиче Ервин.

Редитељ Мића Поповић каже да се трудио да имамо и филм о тркама, али и филм за сваки узраст, који ће публику сигурно насмејати, али и расплакати. Што је у суштини прави биоскопски филм.

У филму се појављује и глумац Дарко Перић, чувена звезда Нетфликсове серије, коме је ово први пројекат у Србији.

На неки начин филм Прва класа – Пун гас! Је нека врса омажа Националној класи.

„Има неколико сегмената у филму које ће љубитељи Националне класе одмах препознати, а ови млађи који можда не знају уопште за тај филм, ето, имаће можда своју нову националну класу или нову прву класу“, напомиње Поповић.

уторак, 15. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи