Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Хути најављују нове нападе на Израел; Нетанјаху: Скупо ћемо наплатити сваки покушај да нам нашкоде

Сукоб Израела и Хамаса – 346. дан. Најмање 10 Палестинаца је убијено, а 15 рањено у нападу израелске војске на избеглички камп Нусеират у Гази, саопштило је Министарство здравља те палестинске енклаве. Хути након јучерашњег ракетирања централног дела Израела најављују нове нападе. Израелски премијер Бенјамин Нетанјаху им је поручио да ће Израел "скупо наплатити" напад на израелску територију. Израелски министар одбране Јоав Галант изјавио је да истиче време за договор са Хезболахом.

Хути најављују нове нападе на Израел; Нетанјаху: Скупо ћемо наплатити сваки покушај да нам нашкоде Хути најављују нове нападе на Израел; Нетанјаху: Скупо ћемо наплатити сваки покушај да нам нашкоде

Јеменска група Хути преузела је одговорност за напад балистичким ракетама које су јутрос први пут имале домет до централног дела Израела и запретила новим нападима.

"То је приморало више од два милиона циониста да побегну у склоништа по први пут у историји непријатеља", рекао је војни портпарол Хута у саопштењу.

Израелски премијер Бенјамин Нетанјаху поручио је Хутима у Јемену да ће Израел "скупо наплатити" напад на израелску територију.

"Хути би требало да знају да ћемо скупо наплатити било какав покушај да нам нашкоде", рекао је он на почетку недељног састанка кабинета.

Наjмање 12 Палестинаца погинуло је у нападима израелске војске на кампове - Џабалија и Нусеират, саопштило јe Министарство здравља Газе.

Гранични полицајац Израела повређен је у Старом граду у Јерусалиму у нападу ножем који је полиција квалификовала као "терористички", пренео је Ројтерс.

понедељак, 16. септембар 2024.
12° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи