Читај ми!

Одложено изрицање казне Трампу за тајне исплате Сторми Данијелс, одлука после избора

Њујоршки суд одложио је до 26. новембра изрицање казне бившем председнику САД и републиканском председничком кандидату Доналду Трампу у вези са пресудом за прикривање исплате новца порно глумици Сторми Данијелс.

Доналд Трамп је тражио од судије Хуана Мерчана да одложи датум изрицања казне после председничких избора у САД, који ће бити одржани 5. новембра, а казна је првобитно требало да буде изречена 18. септембра.

Мерчан би требало да 16. септембра донесе одлуку о Трамповом захтеву да се поништи осуда против њега због одлуке Врховног суда САД о његовом председничком имунитету.

Доналд Трамп је 30. маја проглашен кривим за фалсификовање пословне документације да би прикрио исплату од 130.000 долара преко свог тадашњег адвоката порно глумици Сторми Данијелс у замену за њено ћутање о њиховој сексуалној вези пре председничких избора 2016. године.

Сторми Данијелс тврди да је до њеног сусрета са Трампом дошло деценију раније, што он негира и најавио је да ће уложити жалбу на пресуду када му буде изречена казна.

субота, 07. септембар 2024.
25° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару