Читај ми!

ИЗ ЧАСА У ЧАС

Делегација Хамаса напустила Каиро, чека се одговор на понуду; Нетанјаху: Ући ћемо у Рафу са договором или без њега

Сукоб Израела и Хамаса – 207. дан. Делегација Хамаса напустила је Каиро након преговора о примирју. Сада се очекује њихов писани одговор на предлог о прекиду ватре. Израелски премијер Бенјамин Нетанјаху поручује да ће Израел ући у Рафу са договором или без њега, као и да је идеја о окончању рата пре постизања свих циљева неприхватљива.

Делегација Хамаса напустила Каиро, чека се одговор на понуду; Нетанјаху: Ући ћемо у Рафу са договором или без њега Делегација Хамаса напустила Каиро, чека се одговор на понуду; Нетанјаху: Ући ћемо у Рафу са договором или без њега

Египатски министар спољних послова Самех Шукри рекао је да је предлог примирја између Израела и Хамаса на столу и да је узео у обзир ставове обе стране.

Британски министар спољних послова Дејвид Камерон каже да је израелски предлог примирја у Гази представљен Хамасу и да укључује 40-дневни прекид ватре и ослобађање хиљада палестинских затвореника.

И док израелске власти најављују копнену офанзиву на Рафу, амерички државни секретар Ентони Блинкен поручује да САД неће подржати офанзиву на тај град на југу Појаса Газе, док не виде план за спречавање наношења штете цивилима.

Палестинска новинска агенција Вафа наводи да Израелске одбрамбене снаге настављају са рацијама на Западној обали.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара