Читај ми!

Бајден о Трампу: Ја сам одрастао човек, такмичим се против "шестогодишњака"

Амерички председник Џозеф Бајден искористио је традиционалну свечану вечеру са новинарима како би "прозвао" Доналда Трампа због незрелости, а нашалио се и на рачун властите поодмакле доби.

Џозеф Бајден (81) описао је Доналда Трампа (77) као инфантилног. "Да, године су проблем. Ја сам одрастао човек, а такмичим се против 'шестогодишњака'", рекао је Бајден, који је свог републинкансог ривала назвао "поспани Дон", преноси Си-Ен-Ен.

У говору пред скоро 3.000 новинара, јавних личности и политичара, Бајден је додао да су године једино што им је заједничко.

"Моја потпредседница мене, заправо, подржава", додао је Бајден. Бивши амерички потпредседник Мајк Пенс раније је рекао да неће подржати Трампа у трци за освајање још једног председничког мандата.

Председник је наставио да прави контраст између његове кампање за реизбор, која се појачала од његовог говора о стању нације прошлог месеца, и Трампове, који је био спречен да јој се активно посвети у последње време због суђења у Њујорку у вези са оптужбама да је преко свог тадашњег адвоката Мајкла Коена платио 130.000 долара глумици филмова за одрасле Сторми Данијелс, како у јавности не би говорила о њиховој наводној афери.

Према оптужници, Трамп је наводно тај новац у пословним књигама приказао као трошкове за адвоката.

"Имао сам велике напоре од говора о стању нације, али Доналд је у последње време имао неколико тешких дана“. "Могли бисте то назвати 'олујним' временом“, рекао је Бајден алудирајући на "уметничко“ име глумице филмова за одрасле.

понедељак, 13. мај 2024.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара