Читај ми!

Окончана талачка криза у тржном центру у Дрездену, отмичар подлегао повредама

Полиција је саопштила да је окончала талачку кризу у немачком Дрездену, након што је евакуисала тржни центар у том граду. Осумњичени 40-годишњи мушкарац, преминуо је од повреда које је задобио током полицијске акције, саопштила је полиција. Лист "Билд" јавља да је наоружани отмичар убио једну особу, али полиција још увек није потврдила ту информацију.

Локална полиција у објави на Твитеру је навела да је после спроведене операције, талачка криза окончана у центру Дрездена, те да су два таоца спасена, не износећи више детаља, преноси Ројтерс.

Полиција је саопштила да поново отвара центар града Дрездена, иако ће тржни центар остати затворен.

"Све чисто! Ситуација са таоцима у Дрездену је завршена", саопштила је полиција на Твитеру

"Огорчен сам чином онога што се чини као психолошки збуњени појединац који делује сам", рекао је Армин Шустер, министар унутрашњих послова Саксоније.

Немачки лист Билд претходно је јавио да је наоружани мушкарац убио жену, те да је упао у локалну радио-станицу где је испалио неколико хитаца, а да је затим побегао у тржни центар у којем је отео више људи.

Радио Дрезден на свом сајту објавио је да је наоружани мушкарац јутрос ушао у послову зграду где се налазe њихове просторије, те да је испаљено више хитаца. 

Полиција, која није потврдила извештаје медија, позвала је становништво да се склони из те области, наводи британска агенција.

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи